Doğanay olarak 1960’lı yıllarda başladığımız tarımsal faaliyetlerimizle beraber geleneksel fermente lezzetleri, Türk ve dünya sofralarına kazandırmayı milli bir görev olarak bildik. 1997 yılında üretime açtığımız Adana’daki modern ve son teknoloji ile donatılmış 40.000 metrekare alana sahip üretim tesislerimizde şalgam, sirke & sos, meyve suyu üretimimize, kalite ve lezzet prensibimizden ödün vermeden devam ediyoruz.

Şalgam yolculuğumuza, Adana’da doğan bu efsane lezzeti tüm Türkiye’ye tanıtmak için çalışarak başladık.  60 yıla yakındır verdiğimiz emek ve alın teri, bizleri Türkiye’de şalgam denince akla gelen ilk marka ve pazarın açık ara lideri olmamızla ödüllendirdi.

En büyük gurur kaynağımız; Adana yöresine ait geleneksel şalgamı tüm Türkiye’ye sevdirmiş olmak... Tüketicilerimizin gönlünde taht kurmamızı, kurulduğumuz günden bu yana geleneksel reçetelere sadık kalarak gerçekleştirdiğimiz üretimimizde lezzet ve kalitedeki tutarlılığımızı korumaya borçluyuz.

Kalite ve lezzetteki tutarlılığımızın çok önemli bir sebebi daha var. Tohumdan başlayan tarımsal faaliyetlerimizde, yaptığımız Ar-Ge çalışmalarında ve sözleşmeli tarım iş birliklerimiz sayesinde hem ülkemizin verimli topraklarının değerini biliyor, hem de çiftçilerimize destek oluyoruz.

Türkiye’nin 81 ilinde 150 bayimiz ve iş ortaklarımız ile yaklaşık 150 bin noktaya hizmet vererek ürünlerimizi 7’den 70’e tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Amerika, Asya, Afrika ve Avrupa’da yaklaşık 40 ülkeye erişerek, Anadolu’nun bu eşsiz geleneksel fermente lezzetlerinin dünya mutfaklarında da yer alması için çalışıyoruz.

İlk ticari ürünümüz olan şalgamla beraber ürün ailemiz zamanla büyüdü ve genişledi. Kaliteyi ve güvenliği ön planda tutan yenilikçi ve çevreye duyarlı üretim tesisimizde ürettiğimiz elma, üzüm ve balsamik sirke çeşitlerimiz, nar ekşimiz, limon sosu ve suyumuz, acı biber sosumuz, limonatamız gibi ürünlerimize son olarak 2022 yılında tüm Türkiye’nin sevdiği geleneksel fermente içecek olan turşu suyumuzu ekledik. Böylece şalgamdan sonra fermente içecekler pazarında ikinci bir büyük kategori inşa etmiş olduk.

Ürünlerimizi tüketicilerimize ulaştırırken, taviz vermediğimiz kaliteli, hijyenik, güvenli üretim ve hizmet anlayışımızı uluslararası kurumların denetimine açarak tescil ettiriyoruz. Bugün tesislerimizde tüm süreçler, güvenli gıda üretimi ve kalite yönetim sistemlerini içeren ISO 22000, ISO 9001, HACCP, FSSC 22000, Dünya Helal Birliği ve TSE COVID 19 Güvenli Gıda Üretim standartları doğrultusunda işliyor. Sadece üretimde değil, çiftçilerimizden temin edilen meyve ve sebzeden başlayarak sofralara ulaşana kadar tedarik zincirinin tüm aşamalarında gıda güvenliğinden hiçbir şekilde taviz vermiyoruz. Böylece en önemli taahhüdümüz olan “topluma güvenli gıdalar sunma” görevimizi de yerine getirmiş oluyoruz.

Vizyonumuz ve Misyonumuz

Anadolu’nun çiftçileri ile ele ele vererek yüzlerce yıllık mirasımız olan geleneksel fermente lezzetlerimizi sofralara taşırken 7’den 70’e tüm paydaşlarımıza değer katan bir marka olmaya ve bu lezzetlerin dünya mutfaklarında da yer alması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
FİLTRELE
SIRALA
Toplam 3 ürün
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.